Galatasaraylı Yabancı Ünlüler: Sürpriz İsimler

Galatasaraylı yabancı ünlülerin sarı kırmızı renklere tutkusu ve bağları hakkında daha fazla bilgi edinin. Dünya genelinde tanınmış yabancı ünlüler arasında Galatasaray'ı tutkulu bir şekilde destekleyen birçok isim bulunuyor.

Snoop Dogg'dan Justin Bieber'a, Wayne Rooney'nin oğlu Kai'den Floyd Mayweather'a kadar farklı alanlardan pek çok sürpriz isim, Sarı-Kırmızı renklere olan sevgilerini gösterdi. Bu yazıda, beklenmedik yabancı isimlerin Galatasaraya olan hayranlıklarını inceleyeceğiz.

Galatasaraylı Yabancı Ünlüler

Galatasaraylı yabancı ünlüler arasında şarkıcılar, oyuncular, sporcular, siyasetçiler ve daha birçok farklı alandan isimler bulunuyor. İşte bazı örnekler:

Snoop Dogg'un Galatasaray Sevgisi


Snoop Dogg, Amerikalı rapçi, Galatasaray’ın 2013 yılında Real Madrid’i yendiği maçtan sonra sosyal medyada Galatasaray formasıyla fotoğraf paylaşmıştı1. Daha sonra da Galatasaray’ın maçlarını takip ettiğini ve sempati duyduğunu belirtmişti.

Justin Bieber'ın Galatasaray Bağlantısı


Justin Bieber, Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber, 2013 yılında Türkiye’ye geldiği zaman Galatasaray forması giymiş ve konserinde Galatasaray bayrağı sallamıştı.

Kai Rooney: Galatasaraylı Bir Aile Üyesi


Wayne Rooney’nin oğlu Kai, İngiliz futbolcu Wayne Rooney’nin oğlu Kai, babasının aksine bir Evertonlu değil Galatasaraylı. 2014 yılında Galatasaray formasıyla çekilmiş bir fotoğrafı internete düşmüştü.

Pierre Sarkozy'nin Galatasaray İlgisi


Pierre Sarkozy, eski Fransız Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin oğlu Pierre Sarkozy, 2012 yılında Galatasaray’ın Paris’te oynadığı PSG maçını izlemeye gelmiş ve Galatasaray atkısı takmıştı.

Riley Keough'un Galatasaray Forması


Riley Keough: Elvis Presley’in torunu Riley Keough, 2016 yılında Galatasaray formasıyla çekilmiş bir fotoğrafını Instagram’da paylaşmıştı.

Floyd Mayweather ve Galatasaray Aşkı


Floyd Mayweather, Amerikalı boksör Floyd Mayweather, 2015 yılında Galatasaray formasıyla çekilmiş bir fotoğrafını Twitter’da paylaşmıştı.

İlgili İçerik : Galatasaraylı Ünlüler: Ünlü İsimlerin Gönül Verdiği Takım

Elde ettiğiniz bilgileri incelemenin ve Galatasaray'a olan uluslararası ilgiyi keşfetmenin keyifli olduğunu umuyoruz. Galatasaraylı Yabancı Ünlülerin bu ilginç ve eğlenceli hikayeleri, dünyanın dört bir yanındaki taraftarları bir araya getiren futbolun büyüsünü yansıtıyor.

Umuyoruz ki bu yazı, Galatasaray'ı seven ünlülerin hikayelerini daha yakından anlamanıza yardımcı olmuştur. Daha fazla benzer içerik ve güncel bilgilere ulaşmak için sitemizi takip etmeye devam edin. Teşekkür ederiz ve Galatasaray'a olan bu özel tutkuyu paylaştığınız için sizlere minnettarız!

Önceki Gönderi Sonraki Gönderi
Yorum yok
Yorum Yaz
comment url